Leuk vakantiepark Frankrijk met allerlei activiteiten

Vakantiepark Frankrijk

Afgelopen zomer hebben wij onze vakantie in een vakantiepark in Frankrijk doorgebracht. Het stond al vast dat we naar Frankrijk gingen, maar we hadden nog geen geschikte accommodatie gevonden. Van vrienden kregen wij als tip om eens te kijken op de website van FranceComfort en eigenlijk waren wij al direct enthousiast toen we de prachtige foto’s zagen.

Vakantiepark FrankrijkDit vakantiepark in Frankrijk is leuk voor jong en oud

Het vakantiepark in Frankrijk had namelijk alles waar wij naar op zoek waren. Omdat wij liever niet op een camping wilden staan, had een leuk vakantiehuisje de voorkeur. Al direct viel ons op dat er bij het vakantiepark genoeg vermaak was voor de kinderen. Op het enorme terrein was van alles te doen voor zowel jong als oud.

Een onvergetelijke vakantie

De kinderen hebben dan ook een fantastische vakantie gehad, en wij ook. Het park had een prachtig zwembad met drie glijbanen, tafeltennis en volleybal. Ook was er een grote speeltuin en een trampoline. Je kunt je wel voorstellen dat onze kinderen zich urenlang prima vermaakten. Daarnaast was de kidsclub geopend omdat wij in het hoogseizoen dit vakantiepark in Frankrijk bezochten. Zo hadden mijn man en ik even tijd om de omgeving te verkennen. We hebben een flink eind gewandeld en daarna heerlijk op het terras gezeten in een nabijgelegen plaatsje.

 Vakantiepark FrankrijkVan alle gemakken voorzien

Ook over de huisjes van dit vakantiepark in Frankrijk zijn wij zeer te spreken. De huisjes boden behoorlijk wat luxe. Zo hadden wij de beschikking over een moderne keuken en was alles erg schoon. Dit geldt ook voor de rest van het park, alles ziet er prachtig uit! Wij hebben enorm genoten van deze vakantie en vinden dit zeker voor herhaling vatbaar. Dankzij alle activiteiten in en rondom het park is dit een aanrader voor het hele gezin. Neem eens een kijkje op de website. FranceComfort heeft diverse vakantieparken in Frankrijk waardoor er voor iedereen een geschikte keuze is.