Luxe reizen tot in de puntjes geregeld!

Ik vind het echt leuk om ieder jaar weer luxe reizen te boeken en daar werk en spaar ik heel hard voor. Toen ik dus dit jaar weer echt toe aan vakantie was, besloot ik via touroperator Silktravel een reis te boeken naar Mauritius. Het fijne aan deze touroperator is dat zij alles voor me uitzoeken en regelen en ik me dus geen zorgen hoef te maken over dingen als de vlucht en het verblijf.

Heerlijke vakantie in Mauritius gehad

Ik zag op de site van Silktravel al dat ze luxe reizen organiseren naar de meest exotische plekken op aarde. Na een uurtje rond te hebben gekeken naar het aanbod, dacht ik dat Mauritius het beste bij me zou passen. Het zag er namelijk prachtig uit en leek net een paradijs! Ik informeerde telefonisch naar de prijzen en de beschikbare data en werd zeer vriendelijk te woord gestaan. De medewerker dacht echt met me mee en leek precies te snappen wat ik wilde. Uiteindelijk heeft Silktravel een reis voor me georganiseerd naar Mauritius en alles was tot in de puntjes geregeld: van vliegticket tot aan verblijf. Ook dingen zoals een taxi naar het resort en een kortlopende reisverzekering heb ik via Silktravel kunnen regelen. Die 1,5 week dat ik in Mauritius zat was dus echt ultiem ontspannen voor mij, want ik hoefde nergens aan te denken!