Heerlijk uitje met deze Efteling Aanbieding

Toen ik voor ons gezin opzoek was naar een leuk uitje waar we allemaal met plezier naar konden uitkijken, kwamen we al snel bij de Efteling aanbieding van het GuestHouse Hotel. En dit bleek een groot succes! We boekten een Efteling Package Small en dit overtrof onze verwachtingen.

Mooie locatie

We hadden één dag vrijblijvend toegang tot het park en verbleven daarnaast in een prachtig hotel vlak bij de Efteling. We hebben genoten van de vriendelijke service van het personeel in het hotel en alles was prima schoon en leuk aangekleed.

Verschillende opties

Er is maar één ding dat we liever anders hadden gedaan, en dat is een andere Efteling aanbieding kiezen. We hebben namelijk gekozen voor het kortste verblijf, maar we hadden ons nog prima een aantal dagen kunnen vermaken. De volgende keer als we naar de Efteling gaan, gaan we ook zeker weer naar dit hotel en kiezen we voor een langer verblijf.

Gratis entree voor de kids

Nog een leuke bijkomstigheid was dat onze twee kids (1 en 3 jaar) gratis konden verblijven in het hotel en gratis toegang hadden tot het park. Ik geloof dat dat deze aanbieding geld voor alle kinderen onder de 3 jaar.